Exclusief transport

Ons team van streng geselecteerde en opgeleide partners staat klaar om het goede verloop van uw transport te garanderen. 

Professionaliteit, veiligheid en discretie staan ten allen tijde centraal en dit steeds in lijn met een oog voor duurzaamheid. 

Van aanvraag tot realisatie in één klik

Wat uw voorkeur van transport voor uw business of leisure-reizen ook is: we zorgen voor de volledige coördinatie van uw traject.  Privéjet, yacht, ferry, bus, helikopter, trein, luchtballon of motors op locatie; uw aanvraag wordt efficiënt behandeld met oog op veiligheid, kwaliteit en stiptheid. 

Bent u er nog niet uit hoe u wenst te reizen? Laat u adviseren door ons team; we zorgen voor de adequate voertuigen op uw bestemming of brengen u er graag heen ter land, ter zee of in de lucht. 

 

Zonder abonnement geniet u van volledige vrijheid

Iedere cliënt beschikt over een online dashboard met daarin een transparantie communicatie naar budget, planning en projecten toe.

U laadt in uw elektronische portefeuille uw budget op en van daaruit worden prestaties betaald en gefactureerd. Net zoals u al doet bij dienstencheques.

Een uniek ontwikkeld systeem voor onze cliënten dat hun leven vergemakkelijkt en een eerlijk overzicht biedt van de aanvragen en diensten. 

KNOKKE - ANTWERPEN - BRUGGE - GENT - BRUSSEL - NIEUWPOORT