Recrutering & selectie van uw personeel

The Concierge zorgt voor  een optimale visibiliteit van uw vacature en zoekt de geschikte kandidaat. Dit met oog op kwaliteit en een duurzame samenwerking. Van een eenvoudige campagne tot een persoonlijke selectie met achtergrondinformatie over de beste kandidaten: we werken op maat van uw noden dankzij onderstaande formules. 

MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

Met transparante tarieven en formules op maat van uw wensen zorgen we voor het juiste personeel en kandidaten voor uw openstaande vacatures. Ontdek hier de mogelijkheden voor de selectie & recrutering van personeel. Neem zeker contact op met ons bij vragen, we helpen u heel graag verder. 

Optie 1: de search-campagne

Search-campagne waar kandidaten rechtstreeks met u contact opnemen: uw gegevens staan op de campagne. 

We verzorgen het opstellen van de werving met copywriting en een stijlvolle visuele opmaak. De recruteringscampagne wordt opgestart op verschillende kanalen en zal lopen gedurende 4 weken (schoolvakanties worden niet meegerekend) 

Totaal budget: 1.200€  

Per bijkomende week: 300€/week. ​

Optie 2: de search-campagne met selectie

Recruteringscampagne inclusief selectie van de kandidaten op basis van de ontvangen CV’s 

We verzorgen het opstellen van de werving met copywriting en visuele opmaak. De recruteringscampagne wordt opgestart via verschillende kanalen en zal lopen gedurende 4 weken (schoolvakanties worden niet meegerekend). 

We zorgen voor de opvolging van de kandidaten en de selectie van de juiste profielen die overeenstemmen met wie u zoekt. De kandidaten worden aan de hand van hun CV voorgesteld aan jullie. 

Totaal budget: 3.960€  

Per bijkomende week is het 400€/week. 

Optie 3: de recruteringscampagne

Recruteringscampagne inclusief interview en selectie kandidaten 

We verzorgen het opstellen van de werving met copywriting en visuele opmaak. 

De recruteringscampagne wordt opgestart via verschillende kanalen en zal lopen gedurende 4 weken (schoolvakanties worden niet meegerekend). We staan in voor de opvolging van de kandidaten en de selectie van de juiste profielen. Ons team zorgt voor het interview met de geselecteerde kandidaten. We staan in voor de referentie-check. 

De juiste match voor de gezochte functie wordt u persoonlijk voorgesteld. 

Totaal budget:7.600€  

Per bijkomende week is het 600€/week. 

KNOKKE - ANTWERPEN - BRUGGE - GENT - BRUSSEL - NIEUWPOORT