Hands-on conciërgedienst zonder abonnement of complexe formules die u vastzetten op termijn. 
Bij The Conciërge respecteren we immers uw vrijheid en uw keuzes. Wij kiezen er dan weer voor om enkel te werken met cliënten die tevreden zijn van onze diensten. U bent te allen tijde vrij om een éénmalige dienst aan te vragen of om een lange termijn medewerking aan te gaan met The Conciërge.  
0
jaar internationale ervaring
1
toegewezen contact
200
dagen beschikbaar

LIFESTYLE & PRIVÉ CONCIERGE

The Concierge Evnementen Brugge Knokke

Onze lifestylemanagers staan in voor de meest uiteenlopende diensten om u in de organisatie van uw leven te bij te staan.  Met een vast team partners realiseren we uw aanvragen snel en efficiënt. 

Heeft u nood aan een privé chauffeur voor een avond of eerder voor iedere dag? Wenst u graag een topteam voor de organisatie van uw evenementen gaande van communie tot bedrijfsfeest? Neem dan contact op. 

The Conciërge staat u bij voor uw personal shopping, het vastleggen van restaurants of hotels, het organiseren van uitstapjes, het ophalen van uw strijk, het kopen van een cadeau, …. 

PROPERTY MANAGEMENT

Met een secure aanpak en uiterste discretie zorgen we voor de coördinatie en uitvoering van werken of taken aan uw woonst of tweede verblijf. We coördineren zowel uw teamals onze eigen partners. 

Interieurarchitecten, klusjesmannen of schilders nodig voor uw huis of buitenverblijf? We zorgen voor een gestructureerde planning. 
Onze teams staan in voor het wassen van de ramen, herstellingen uit te voeren of het beheer van grovere werken.

Bij afwezigheid van onze cliënten staan we in voor de dagelijkse controle en toezicht op de verschillende panden. Bij terugkeer zorgen we voor de inkopen, zo kan u nog nagenieten. 

Property Management België en buitenland The Concierge Oostkamp

TRAVEL SERVICES

The Concierge Knokke Travel management

The Concierge staat garant voor de volledige organisatie van uw business of leisure-reizen. Onze travelmanagers brengen uw reis naar een werelds niveau dankzij innovatie ideeën en aangepaste concepten op maat van uw wensen en dromen.

Uw zakelijke en privéreizen worden uitgebreid gepland zodat u zorgeloos kan vertrekken. 

We boeken uw villa, verblijf, hotel of resort en coördineren uw eisen bij verblijf in het buitenland.
U krijgt een planning en een lijst met de gereserveerde activiteiten zoals: wellness, restaurants, uitstapjes, recreatie, private shopping, transport, …

VERVOER & TRANSPORTDIENSTEN

Onze streng opgeleide chauffeurs staan klaar met verschillende type wagens en limousines op maat van uw wensen en van uw event. Naast de directie- ceremonie- en limousinewagens, helpen we u graag bij het boeken van uw privéjet, helikoptervlucht, ballonvaart of yacht. 

Private aviation, privé-jet,  chauffeur, limousines, luxe-auto’s of luchthavenvervoer zijn enkele mogelijkheden. 

Daarnaast staat The Concierge in voor de organisatie van uw helikoptervlucht, yacht, ballonvaart, treinreis, shuttle, ….

Van yacht tot helikopter: we bieden u de beste voorwaarden voor uw reis op maat van uw eisen. 

Prive jet boeken The Concierge Brugge Knokke

HOSPITALITY & HOME STAFF

Personeel hotel Private house The Concierge

We begeleiden u graag in de zoektocht naar geschikt personeel dankzij professionele en doelgerichte reclame- en mediacampagnes op professionele kanalen. 

Graag zetten we ons team en onze jarenlange expertise in voor uw zoektocht naar geschikt personeel voor uw hotel, zaak of voor bij u thuis. 

Naast het lanceren van campagnes op maat, zorgen we voor de selectie en opvolging van kandidaten, zodat u zich kan focussen op wat echt telt: uw tijd. 

The Wallet

Iedere cliënt beschikt over een online dashboard met daarin een transparantie communicatie naar budget, planning en projecten toe.

U laadt in uw elektronische portefeuille uw budget op en van daaruit worden prestaties betaald en gefactureerd.

Net zoals u al doet bij dienstencheques.

Een uniek ontwikkeld systeem voor onze cliënten dat hun leven vergemakkelijkt en een eerlijk overzicht biedt van de aanvragen en diensten. 

Elektronische portefeuille

Hier laadt u uw zelf bepaald budget op dat zal dienen voor de betalingen van de prestaties. 
Net zoals bij dienstencheques heeft u hier steeds een overzicht van uw budget. 

Het dashboard

Overzichtelijk : als cliënt krijgt u een mobiel dashboard dat u ten allen tijde kan bekijken en aanpassen. Hier vind u alle details en statussen van uw aanvragen alsook een gedetailleerde planning en agenda. 

Uw budget, uw ritme

U bepaalt steeds vooraf wat uw opgeladen budget is, er kunnen dus geen financiële verrassingen zijn achteraf. We werken transparant en met een vlotte communicatie via Whatsapp, telefoon of mail. 

Geen abonnement

Onze cliënten zijn vrij. U bent vrij om extra diensten aan te vragen of om te stoppen met de samenwerking wanneer u wenst. We werken graag voor en met tevreden cliënten, dat is onze drijfveer.